DUHOVNI CENTAR „DOBRI PASTIR„ – FRANJEVAČKI SAMOSTAN CERNIK

Poštovani čitatelji naših župskih stranica!

Prenosimo Vam u cijelosti pismo zahvale dvoje naših gostiju koji su boravili, ovih dana, u našem samostanu. Prilog je popraćen i s nekoliko fotografija.

Poštovani gvardijane Vjenceslave!

Hvala Vam na svemu, srdačnom prijemu, velikodušnom dijeljenju prostora samostana, sobama u kojima se ima osjećaj da se u njima bilo oduvijek i želi ostati zauvijek, „ključevima koja otvaraju sva vrata“, a čini se najviše vrata srca vaših gostiju koje odmah otvorite svojim toplim riječima i prijateljskim osmijehom, a uz to i „rakijom dobrodošlice.“

I moj prijatelj David i ja doista smo uživali u svakom trenutku provedenom u Franjevačkom samostanu u Cerniku. I posebno u danu provedenom s vama na avanturi traženja kule Gračanica. O tome šaljem i nekoliko fotografija.

Hvala još jednom i Vašoj braći franjevcima čija toplina i posvećenost se osjećaju i bez bližeg kontakta. Hvala gospođi Drenki i njezinom kuhanju i radu. Hvala ovčicama i onom mladom čovjeku koji ih tako predano čuva i voli. Hvala i magarcima koji njače (glasaju se) i kad treba i ne treba i malom šarenom poniju i mačkama a i čagljevima i lisicama koji se u noći glasaju.

Ostajte dobro, a nadasve zdravo i u bratskom zajedništvu, uz Božji blagoslov i u njegovoj ljubavi zauvijek.

Srdačno Vas pozdravljaju David i Jadranka